Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere in Militari, bloc solid 1990 ideal pt firmalocuit

90 m2, parter/3, an constructie: 1990

75.000 €

Ultima actualizare: 23 Martie 2018
Rata credit de la 1,985 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 3 camere, decomandat, 90 mp in Militari zona Pacii, aproape de metrou, la parter inalt, cu 2  balcoane, 2 bai si 2 intrari.
Bloc solid, construit in anul 1990, cu doar 3 etaje.
Apartamentul este spatios, dotat cu centrala proprie si amenajat cu toate imbunatatirile, inclusiv gresie, faianta, parchet, termopane.
Ideal pentru firma, dar si pentru locuit.
Pret: 75.000 Euro.
Persoana de contact: Vali (persoana fizica!)
Telefon: 0799.638.647.   

Detalii imobil Apartament 3 camere in Militari, bloc solid 1990 ideal pt firmalocuit

Camere 3
Strada Piscul Crasani
Suprafata 90 m2
Etaj parter/3
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1990
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..