Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa-vila Piata Victoriei-Dorobanti

520 m2, D+P+2+M, an constructie: 1940

650.000 €

Ultima actualizare: 9 Februarie 2018
Rata credit de la 17,165 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila disponibila pentru vanzare cu urmatoarea partitionare : Subsol : (84 mp), 7 camere, o camera tehnica, grup sanitar, intrare separata de imobil (intrare din strada), Parter : (110 mp), 5 camere, un grup sanitar, o bucatarie, hol, balcon, Etaj 1:(108 mp), 5 camere, doua grupuri sanitare, o bucatarie,hol, balcon, Etaj 2:(104 mp), 5 camere, un grup sanitare, o bucatarie, hol. balcon, Mansarda (114 mp), din care 40 mp birou, 40 mp terasa, 34 mp pod. 

Detalii imobil Vanzare casa-vila Piata Victoriei-Dorobanti

Camere 23
Strada Ciprian Porumbescu
Suprafata 520 m2
Structura D+P+2+M
Bai 6
Suprafata teren 200 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 1940
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..