Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere mobilat si utilat modern

50 m2, 9/9

300 € / luna

Ultima actualizare: 14 Ianuarie 2018

Particular, inchiriez apartament 2 camere semidecomandat, mobilat si utilat modern, 50 mp in zona Rahova (Electromagnetica) – 300 EUR/luna, 1500 RON garantie, minim 12 luni.Apartamentul este la etajul 9, izolat termic, dotat cu repartitoare de caldura si ceasuri apa.Apartamentul este mobilat modern (Mobexpert), utilat complet (televizor LCD, combina frigorifica, masina spalat, cuptor microunde, plita si cuptor gaze, 2 aparate aer conditionat).Loc de parcare de resedinta.

Detalii imobil Apartament 2 camere mobilat si utilat modern

Garantie 300 €
Camere 2
Strada Cal Rahovei
Suprafata 50 m2
Etaj 9/9
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..