Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2camere

39 m2, 10/10, an constructie: 1975

42.000 €

Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2018
Rata credit de la 1,117 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere,cf.2,semidecomandat,etaj 10/10,Șos Pantelimon lângă Spitalul Sf Pantelimon.G+F+P,termopane,3aere condiționate,balcon inchis cu termopan,suprafața utila 39mp,vedere spre parc,transport în comun la,2min.distanță.Construcție bloc 1975,scară curată fără restantieri.Apartamentul se vinde împreună cu boxa situată la etajul tehnic si loc de parcare platit ADP sect 2.Merită vizionat! Preț 42000 euro

Detalii imobil Apartament 2camere

Camere 2
Strada Șoseaua Pantelimon
Suprafata 39 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1975
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala bloc
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..