Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere theodor pallady

71 m2, 10/10, an constructie: 1974

84.900 € (negociabil)

Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2018
Rata credit de la 2,247 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 3 camere, confort 1, semidecomandat, renovat complet, situat pe Bd. Theodor Pallady (aproape de intersectia cu Bd. Nicolae Grigorescu), bloc reabilitat termic
Suprafata 71 mp, repartitoare apa si caldura, contorizare gaze individuala, calorifere de otel si inox, usa metalica, geamuri termopan, gresie si faianta, aer conditionat, bucatarie mobilata si utilata modern, baie complet utilata, loc in boxa
Apartament luminos, cu vedere fata, spate, cu acces la metrou, tramvai, bus, parc IOR

Detalii imobil Apartament 3 camere theodor pallady

Camere 3
Strada Bulevardul Theodor Pallady, nr. 5
Suprafata 71 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1974
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..