Proprietar vand ap.3 camere dec.metrou Titan 4 min.

69 m2, 4/4, an constructie: 1967

69.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,815 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ap. 3 camere frumos compartimentat, totul este decomandat, stare buna,curat, parchet lemn lacuit, balcon inchis termopan, geamuri tripan pe est, izolat termic integral acum 3 ani, 2 holuri mari, 4 boxe interior, una exterioara, uscatorie rufe etaj 4 langa apartament, loc parcare, 4 min.metrou Titan, 7 min.parc Titan, zona verde in fata si in jurul blocului, orientare sufragerie si bucatarie spre curte interioara la sud, dormitor 1, dormitor 2 si baie orientat spre intrarea principala la est, strada linistita, foarte aproape de centre comerciale, scoli, licee, gradinite,piete, Preferam plata numerar, dar acceptam si credit ipotecar daca sansele de acordare sunt reale sau in curs de aprobare. Va asteptam la vizionare!

Detalii imobil Proprietar vand ap.3 camere dec.metrou Titan 4 min.

Camere 3
Strada Liviu Rebreanu 12
Suprafata 69 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1967
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..