Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 3 camere aviatiei aurel vlaicu serbanescu sector 1

82 m2, 2/4, an constructie: 1987

199.500 €

Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2018
Rata credit de la 5,307 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vanzare apartament 3 camere Aviatiei Alex. Serbanescu pozitionare excelenta, sector 1, etaj 2/4, confort 1. Apropiere metrou,(8 min) ,toate mijloacele de transport.

Renovat,complet mobilat si utilat se vinde la cheie. 
Structura in cadre, cu diafragme din beton armat. semidecoandat, suprafata 82 m, constructie 1986, 2 balcoane, 2 grupuri sanitare, bucatarie mare, bloc anvelopat, izolat si la interior, supraveghere video, calorifere si instalatii sanitare  schimbate, apometre,contor caldura. Vedere mixta, bloc foarte linistit si civilizat.
Finisaje de calitate precum parchet triplu stratificat din lemn, 12 mm,gresie,faianta,tamplarie PVC cu geamuri termopan,usi interior din lemn,vopsea lavabila, 2 locuri de parcare.

Vecinatati Mall Promenada, Lidl,MegaImage, parc Herastrau 10 min, centru 10 min,scoli,gradinite.

Detalii imobil Vanzare apartament 3 camere aviatiei aurel vlaicu serbanescu sector 1

Camere 3
Strada al serbanescu
Suprafata 82 m2
Etaj 2/4
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1987
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..