3 camere sector 3

64 m2, 1/4, an constructie: 1970

72.000 €

Ultima actualizare: 10 Februarie 2018
Rata credit de la 1,875 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament renovat 2008, usi si geamuri termopan, parchet, gresie, faianta, 1 baie, semidecomandat, dar poate fi modificat usor in decomandat, balcon logie, boxa, loc parcare, aer conditionat. Se vinde semimobilat sau mobilat cum se prefera. Gradinite, scoala, parcuri, piata, metrou la 10 min, Auchan la 10 min.

Detalii imobil 3 camere sector 3

Camere 3
Strada Aleea Fetesti
Suprafata 64 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1970
Compartimentare semidecomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 2 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..