Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa este construita integral din caramida.

135 m2, S+P+E+M, an constructie: 1990

180.000 €

Ultima actualizare: 8 Ianuarie 2018
Rata credit de la 4,761 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa in Bucuresti , strada Inginer Nicolae Teodorescu nr 38 , sector 6 zona Regie .Situata la 10 minute de mers pe jos fata de statiile de metrou Grozavesti ,Crangasi si Petrache Poenarul ,5 minute de mers pe jos fata de statiile tramvaielor 41,11 si 1.Casa este amplasata intr-o zona linistita de case langa biserica Belvedere situata intre stadionul Sportul Studentesc si Materinitatea Giulesti pe o strada putin circulate si deosebit defrumoasa datorita spatiului verde dintre sensurile de circulatie. Se poate ajunge in toate punctele de interes in cel mai scurt timp datorita amplasamentului ideal .Piata Unirii, Piata Victoriei ,Gara de Nord,Spitalul Universitar etc fiind doar la cateva minute de locatie. Posibilitati nenumarate pentru Shooping : Careffour Orhideea la 5minute de mers pe jos, Brico Store ,Mega Image ,Lidl si Piata Crangasi la 10 minute de mers pe jos.Se ajunge foarte usor si repede la mall Afi respective Mall Plaza RomaniaCasa este construita integral din caramida. Intrarea in imobil se poate face pe doua usi de acces . Acoperisul este din tabla lindab de buna calitate.Suprafata terenului este de 166 mp dintre care casa 67 mp (suprafata desfasurata 135 mp )Imobilul este compus din pivinita ,parter,etaj,si mansarda. La parter regasim un living cu o suprafata de 28,5 mp ,un hol de 16 mp o bucatarie de 13,5 mp si o toaleta de serviciu .Etajul este compus din doua dormitoare de 16 mp respective 13 mp ,baie 4 mp si un hol de 11 mp.La mansarda regasim o camera cu vedere periferica asupra intregului cartier .In subsol avem o pivnita ideala pentru depozitarea lucrurilor Totalitatea peretilor sunt imbracati in rigips,casa fiind incalzita de o central ape gaze iar geamurile in totalitate din termopan.Posibilitatea de a parca 4 masini : una in garaj ,una in curte iar doua in fata caseiUtilitati :gaze,canal,iluminat stradal, Acte imobil la zi: cadastru,intabulare,carte funciara.

Detalii imobil Casa este construita integral din caramida.

Camere 3
Strada Inginer Nicolae Teodorescu
Suprafata 135 m2
Structura S+P+E+M
Bai 2
Suprafata teren 166 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1990
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..