Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament baba novac-piata alba iulia

55 m2, 2/4

300 € / luna

Ultima actualizare: 8 Ianuarie 2018

Apartament zona Baba Novac spatele .pietii Alba Iulia. Bloc de 4 etaje, reabilitat termic, zona linistita, in apropiere Carrefour si Mall Vitan. Bucatarie mibilata, frigider masina de spalat si o canapea in sufragerie..termopane..balcon ichis

Detalii imobil Apartament baba novac-piata alba iulia

Garantie 300 €
Camere 2
Strada aurel bota
Suprafata 55 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Mobilat partial
Utilat partial
Stare proprietate rezonabila
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..