Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ofer spre inchiriere ap. 2 cam decom. cu loc parcare la vila

53 m2, 1/3

570 € / luna

Ultima actualizare: 7 Ianuarie 2018

Zona TURDA - Parcul Regina Maria - bd. Ion Mihalache - piața Domenii - ofer spre închiriere ap. de lux, 2 cam. decomandate, construit în 2011, la vilă izolată termic și fonic, et. 1/3, cu supraf. utilă 53 mp, complet contorizat, mobilat, utilat (centrală termică proprie, aer condiționat, mașină de spălat rufe, mașină de spălat vase, frigider, cuptor electric, plită cu gaz), loc de parcare, zgomot redus, balcon închis, acces facil la mijloace de transport tramvaiul 41 și RATB (100m), stația de metrou Basarab (400m).

Detalii imobil Ofer spre inchiriere ap. 2 cam decom. cu loc parcare la vila

Camere 2
Strada Cluj
Suprafata 53 m2
Etaj 1/3
Bai 1
Centrala termica DA
Internet DA
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
A / C DA
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..