Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament 2 camere !!

52 m2, 1/10, an constructie: 1966

78.000 €

Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2018
Rata credit de la 2,025 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

PRETUL AFISAT ESTE PENTRU APARTAMENTUL GOL 
stradal Nicolae Grigorescu 43 ( blocul cu 10 etaje de langa biserica din dreapta policlinicii Titan) -vedere pe fata 1/10 -bloc anvelopat-izolat si pe interior apartamentul-sufragerie in forma literei Lse poate recompartimenta ( face o camera ) -apartament renovat integral in 2016-instalatie electrica schimbata-instalatie sanitara schimbata inclusiv calorifere-parchet masiv raschetat si lacuit-gresie hol, baie, bucatarie + balcon-loc parcare ADP-termopane-aer conditionat -usa fier intrare -corpuri de iluminat LED-baia complet utilata - modificata relocare wc ( chiuveta ikea cu baterie ideal standard si corp facut pe comanda, dulap deasupra wc pe comanda, wc cersanit, sticla dus securizata, dus pe latimea baii cu scurgere rigola de perete) -bucatarie complet mobilata pe comanda si utilata ( chiuveta franke compozit neagra, filtru apa, plita arctic sticla neagra , hota beko neagra ) inclus spatiu masina rufe ( sau vase)-usa culisanta sticla securizata bucatarie -usi interior noi baie si dormitor-dormitor cu dresing mare si 9 sertare facut pe comanda -sufragerie cu panou tv si platforma cu pat ascuns pe roti si spatiu depozitare-debara cu bara haine si spatii depozitare cu usi langa baie -camara cu spatiu depozitare cu usi in bucatarie -prize tv in camere si bucatarie -prize-intrerupatoare Schneider-bloc supravegheat video, interfon
( din poze, doar ce este trecut mai sus ca si mobila/electrocasnice fac obiectul vanzarii ) 
Pret cu mobila si electrocasnice -85000 euro 
Direct proprietarPentru agentii 1% din pretul final.
La 7 minute de metrou Titan sau Nicolae Grigorescu La 5 minute de parc IORImediata apropriere Policlinica Titan Parc Titanii in spatele blocului Zona linistita si curata

Detalii imobil Vand apartament 2 camere !!

Camere 2
Strada Bulevardul Nicolae Grigorescu
Suprafata 52 m2
Etaj 1/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1966
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..