Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament Grigore Moisil

40 m2, 7/10, an constructie: 1977

45.000 €

Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2018
Rata credit de la 1,197 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar vand apartament 2 camere, semidecomandat cu imbunatatiri, termopan, parchet, gresie, faianta, usa metalica; 40 mp utili + balcon inchis de 3,5 mp in zona Tei - Grigore Moisil (la 5 minute de intersectia Maica Domnului - Bd-ul Lacul Tei). Blocul este reabilitat termic si renovat. Scara curata si dotata cu camere de supraveghere inclusiv in lift. Centre comerciale in zona( Mega Image vis a vis si Kaufland, Carrefour, Billa la o plimbare de 10 minute. Mijloace de transport in comun la 5 minute de mers pe jos.
Se preda mobilat si utilat (masina de spalat noua, aer conditionat.)
Fara intermediari.

Detalii imobil Apartament Grigore Moisil

Camere 2
Strada Grigore Moisil
Suprafata 40 m2
Etaj 7/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1977
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..