Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament Duplex Inchiriat 4 Camere Herastrau vedere superba

195 m2, 4/5

2.500 € / luna

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2018

Duplex de 4 camere superb cu spatii vitrate mari situat in zona Herastrau/Nordului la doar cateva minute pe jos de parcul Herastrau si toate restaurantele de pe malul lacului, statia de metrou Aurel Vlaicu sau Promenada Mall. Apartamentul are 136 mp utili, 3 dormitoare, 3 bai si 3 terase enorme si vine complet mobilat si utilat. Pretul include si 1 loc de parcare in garajul subteran. 

Charming 3 Bedroom Duplex apartment, with large windows and beautiful views, situated in an excellent location. Located in the Herastrau/Nordului area, just a short walk away from Herastrau Park and all the restaurants on the lake, Aurel Vlaicu metro stop or Promenada Mall. The apartment is 136 sqm with 3 huge balconies, 3 bedrooms and 3 bathrooms and is completely furnished. The price also includes 1 parking spot in the underground garage. 

Detalii imobil Apartament Duplex Inchiriat 4 Camere Herastrau vedere superba

Camere 4
Strada Nicolae Caramfil
Suprafata 195 m2
Etaj 4/5
Bai 3
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..