Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament doua camere Dristor

55 m2, 10/10, an constructie: 1966

61.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 28 Decembrie 2017
Rata credit de la 1,621 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartamentul este semidecomandat, a fost renovat in 2013, mai putin baia, bucatarie echipata cu mobilier si hota. Blocul este izolat termic. Este luminos, placut, totul e functional, fara probleme de terasa (etaj 10/10), panorama frumoasa, loc de parcare platit. Are aer conditionat, dressing in dormitor, bucataria mobilata. Vecinatati imediate: metrou Dristor 1/2 - 3 minute, mall Park Lake, piata Ramnicu Sarat , RATB, magazine alimentare, banci, liceu, scoala, gradinita. Acces rapid la Farmacia Tei si Mega Image non stop.

Detalii imobil Apartament doua camere Dristor

Camere 2
Strada intrarea parului
Suprafata 55 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 2
Terase, balcoane 1
Stare proprietate buna
An constructie 1966
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..