Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Închiriere garsonieră cochetă pe Aleea Secuilor, aproape de metrou

24 m2, 5/10

200 € / luna

Ultima actualizare: 26 Decembrie 2017

Închiriere garsonieră confortabilă și luminoasă pe strada Aleea Secuilor - Piața Sudului, în apropiere de Sun Plaza, la o distanță de 5 minute de stația de metrou.
Garsoniera este situată la etajul 5 într-un bloc mixt cu 10 etaje (2 lifturi pe scară),  amplasat într-o zonă verde și liniștită. Stațiile RATB si troleibuz sunt în imediata apropiere a blocului. Acces rapid la Mega Image Concept Store, Mega Image Shop & Go, Big Berceni, piață și săli de fitness. 
Garsoniera este utilată complet și disponibilă imediat.
Dotări:
Canapea extensibilăȘifonier spațios Comodă 3 sertareMăsuță de cafeaBibliotecăFrigiderAragazMașină de spălatMasă de călcatSisteme de depozitare pantofiUșă metalică 
Costuri reduse de întreținere și electricitate. Acces rapid în centrul orașului - Unirii, Universitate, Romană, Piața Victoriei, în toate zonele aflate pe magistrala Berceni - Pipera.

Detalii imobil Închiriere garsonieră cochetă pe Aleea Secuilor, aproape de metrou

Garantie 200 €
Camere 1
Strada Aleea Secuilor
Suprafata 24 m2
Etaj 5/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..