Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament unic, 3 camere, 2 bai, terasa de 54 mp, balcon de 6 mp

78 m2, 4/8, an constructie: 2010

170.000 €

Ultima actualizare: 26 Decembrie 2017
Rata credit de la 4,637 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament unic  de 3 camere, 2 bai, terasa de 54 mp, balcon de 6 mp. Suprafata utila 78 mp. Situat in Vatra Luminoasa, in bloc nou 2010. Se poate mari suprafata utila spre terasa. Apartamentul este la etajul 4 din 8, decomandat.

La 5 minute de 2 statii de metrou (Iancului si Muncii), gradinite de stat si particulare, scoli, Mega Image, Mega Mall, Stadionul National, parc. Zona linistita, curata, verdeata.

Se poate vinde si cu mobila.

Detalii imobil Apartament unic, 3 camere, 2 bai, terasa de 54 mp, balcon de 6 mp

Camere 3
Strada pompiliu manoliu
Suprafata 78 m2
Etaj 4/8
Bai 2
Terase, balcoane 2
Stare proprietate buna
An constructie 2010
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..