Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere decomandat, spatios, renovat, 2 grupuri sanitare

68 m2, 3/8, an constructie: 1986

82.000 €

Ultima actualizare: 26 Decembrie 2017
Rata credit de la 2,170 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 3 camere decomandat, spatios, renovat, 2 grupuri sanitare, etaj 3/8, 2 lifturi, an 1986. Dressing si 2 debarale, balcon, vedere retrasa. Gresie, faianta, parchet, termopan integral, usa metalica, geam baie.  Calorifere robineti termostatici, acces uscatorie cu parcare biciclete (rastel) si usa metalica.
Situat la 4 min de metrou Nicolae Grigorescu, 1 min RATB 102, 27. Zona rezidentiala, linistita, nepoluata, curata, 1 min de Parc Titan. 1 min piata Matei Ambrozie si centre comerciale, banci, 5 min ParkLake mall.
Poze detaliate:https://drive.google.com/open?id=0B-9i72UZKOsUT2NHdXVrRmdCb0E

Detalii imobil Apartament 3 camere decomandat, spatios, renovat, 2 grupuri sanitare

Camere 3
Strada aleea ianca
Suprafata 68 m2
Etaj 3/8
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1986
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: garsoniera
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..