Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere, Militari-Gorjului

70 m2, 10/10, an constructie: 1979

57.000 €

Ultima actualizare: 25 Decembrie 2017
Rata credit de la 1,505 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar vand apartament 3 camere in cartier Militari(Gorjului)
Toate actele la zi:Strada Ion Manolescu,nr.1
Etaj 10/10, Camera tehnica deasupra,terasa refacuta.Decomandat,construit 1979,suprafata totala (69,93mp.),-  Balcon(3,72mp.)-  Baie(4,08mp.)-  Sufragerie(17,72mp)-  2 Dormitoare(10,33mp.respectiv 10,04mp.)-  Bucatarie(9,52mp.)-  Hol (14,52mp.)-Fara camere pe colt,vedere inspre piata Gorjului,200m pana la mijloace de transport-Metrou si RATB.-Scara bloc 1 singur lift( monitorizat camera video),senzori lumina pe fiecare etaj, subsol bloc refacut total(tevi,etc)-Se vinde fara mobila.- Se accepta si credit

Detalii imobil Apartament 3 camere, Militari-Gorjului

Camere 3
Strada Ion Manolescu,nr1
Suprafata 70 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1979
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..