Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere Nordului

104 m2, 4/5, an constructie: 2006

252.000 €

Ultima actualizare: 10 Martie 2018
Rata credit de la 6,874 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

In exclusivitate apartament superb, amplasat in imediata proximitate a Cartierului Francez si a parcului Herastrau, pe strada Virgil Madgearu, intr-un imobil cochet cu numai dou apartamente pe etaj, amplasat la nivelul 4, cu vedere libera de alte constructii, luminos.Apartamentul este mobilat si utilat, mobila Italia si Mobexpert.Este alcatuit sin 3 camere. Living generos, bucatarie deschisa (cu posibilitate inchidere sticla sau rigips, dispune de fereastra) doua dormitoare si doua bai. Suprafata generoasa a dormitorului poate fi recompartimentata si compartimentat un dressing tip walk in, exista proiect Mobexpert in acest sens. Cel de-al doilea balcon a fost inchis si transformat in spatiu spalatorie, unde a fost instalat masina de spalat rufe, masina de calcat si uscator rufe.La subsolul imobilului exista un loc de parcare in proprietate. In imediata apropriere exista numeroase supermarketuri, restaurante, scoli si gradinite (inclusiv aceeiasi strada)Dotari: apartament modern, echipat complet: finisaj de calitate, parchet lemn masiv, aer conditionat, bucatarie echipata complet, masina de spalat vase, mobilat, telefonie/internet/TV; dressinguri, parchet, gresie, faianta, lampi, spoturi, galerii perdele, calorifere aluminiu, aer conditionat, lift (inclusiv subsol), usa metalica, Centrala proprie a imobilului, imobil in stare exceptionala, vedere mixta, acces stradal.

Detalii imobil Apartament 3 camere Nordului

Camere 3
Strada Virgil Madfearu
Suprafata 104 m2
Etaj 4/5
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 2006
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..