Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

3 camere Bucur Obor inchiriere

70 m2, 6/10

350 € / luna

Ultima actualizare: 19 Decembrie 2017

 Apartament 3 camere decomandate, comfort 1, suprafata 70mp, etaj 6/M+P+10, deasupra Magazinului Bucur Obor (intersectia Calea Mosilor, Stefan Cel Mare, Colentina), la strada, bloc constructie 1975 si reabilitat 2017, clasa energetica B. Apartamentul este renovat, foarte curat, nemobilat (semimobilat la cerere), bucatarie mobilata lux, cu aragaz si cuptor, baie cu cada, 2 debarale, balcon inchis cu termopane pe toata lungimea apartamentului, gresie, faianta, parchet, usa metalica, plafoniere. Situat la 1 minut de statia de metrou Obor, statia de tramvai 21, statia de troleibuz 66, la 3 minute de Piata si Halele Obor, Mall Veranda, Parcul Obor, la 5 minute de Kaufland. Se inchiriaza pe termen lung, la 350 euro nenegociabil, cu contract ANAF, 2 luni avans, din care o luna reprezinta garantia pentru platile utilitatilor in urma plecarii chiriasilor.

Proprietar 

Detalii imobil 3 camere Bucur Obor inchiriere

Garantie 350 €
Camere 3
Strada Intersectia Obor
Suprafata 70 m2
Etaj 6/10
Bai 1
Camari si logii 2
Terase si balcoane 1
Mobilat nu
Utilat partial
An renovare 2017
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..