Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez garsoniera noua si cocheta Piata Alba Iulia

42 m2, 4/4

300 € / luna

Ultima actualizare: 21 Februarie 2018

Apartament cu o camera pe o strada aflata in spatele rondului din Piata Alba Iulia, adiacenta Bd. Burebista, etaj 4/4. Aceasta este prima inchirere in urma unei renovari complete, instalatii electrice si sanitare noi, termopane noi, complet mobilat si utilat. Se cauta o persoana/un cuplu care poate sa intretina cu maxim de bun simt casa. 

Detalii imobil Inchiriez garsoniera noua si cocheta Piata Alba Iulia

Plata in avans 1 luna
Garantie 300 €
Camere 1
Strada Caloian Judetu
Suprafata 42 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..