Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 4 camere rec et 1 zona Militari Cora Lujerului

83 m2, 1/10, an constructie: 1978

86.000 €

Ultima actualizare: 8 Decembrie 2017
Rata credit de la 2,288 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 4 camere, zona Militari Lujerului, cf. 1, decomandat, Bdul. Iuliu Maniu 17/Sector 6, intre Cora Lujerului si Liceul Tudor Vladimirescu, Et 1/10.Ferestrele sunt pe fata si spatele blocului. Vedere sufragerie spatiu verde si bulevard.Supr. utila 83 mp, gresie, faianta, termopan, parchet. Adapost subsol. Uscatorie et.10. Optiuni interior: 2 grupuri sanitare, Apometre, Balcon, Debara, Inst. sanitare noi, Termopan.Optiuni exterior: Interfon, Lift, Loc parcare, Structura beton.Este spatios si mare.Pret: 86.000 EURO

Detalii imobil Vanzare apartament 4 camere rec et 1 zona Militari Cora Lujerului

Camere 4
Strada Bdul. Iuliu Maniu
Suprafata 83 m2
Etaj 1/10
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1978
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..