Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular vand ap 2 cam Militari, in bd Iuluiu Maniu, 69mp, an 1989

69 m2, 6/7, an constructie: 1990

62.999 €

Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2018
Rata credit de la 1,640 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar,vand apartament 2 camere situat stradal pe b-dul Iuliu Maniu in Militari sector 6 zona Pacii, la 1minut de metrou si statii r.a.t.b. Mega Image la parter, 2min de Lidl si Kaufland. intrare si vedere mixta din/in bulevard,intrarea se face si din spatele blocului, parcare, magazine, 1minut de parcul Pacii, iluminat public, vecini civilizati. Apartamentul este decomandat, confort I sporit, la etajul 6/7, an finalizare constructie 1990, suprafata 69 mp.Blocul va intra in programul de reabilitare termica in August 2018, scara curata recent renovata,bloc beton-cadre. Dispune de cablu tv,internet fibra,contorizare termoficare si apometre, balcon mare inchis, magistrala gaze la etaj pentru centrala proprie,interfon, parchet, mocheta, geam mare baie, gresie-faianta, zugrazit-renovat recent, gaze,current.Dispune de cadastru si intabulare,taxe la zi.Pret 62.999 euro disc.Tel 0735.082.165

Detalii imobil Particular vand ap 2 cam Militari, in bd Iuluiu Maniu, 69mp, an 1989

Camere 2
Strada Iuliu Maniu
Suprafata 69 m2
Etaj 6/7
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1990
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..