Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand ap 2 cam Militari, 70mp, bloc 1990, et 6, stradal, 1min Metrou

70 m2, 6/7, an constructie: 1990

64.999 €

Ultima actualizare: 2 Mai 2018
Rata credit de la 1,688 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

PARTICULAR, vand apartament 2 camere situat stradal pe / in b-dul Iuliu Maniu la nr 97 in Militari sector 6 zona Pacii, la 1 minut de Metrou si statii r.a.t.b., Mega Image la parterul bloului, 2 min de Lidl si Kaufland, 5 min Metro si Praktiker, 5 min Cora Lujerului. Intrare si vedere mixta din / in / la bulevardul Iuliu Maniu, intrarea se face din bulevard dar si din spatele blocului, parcare fata (2 locuri) sau spate (la liber), magazine non-stop, posta, banca, farmacie, 1 minut de parcul Pacii, Autogara Militari, iluminat public, vecini civilizati / 3 ap pe et, magistrala gaze langa usa, lift, scara renovata.

Apartamentul este decomandat, confort I sporit, la etajul 6/7 plus etaj tehnic peste et 7 (uscatorie, spatii depozitare), an finalizare constructie vara lui 1989, suprafata 69 mp (balcon inclus).

Blocul va intra in programul de reabilitare termica in August 2018 (dosar depus de administratie si aprobat acum 5 ani), scara curata recent renovata, bloc beton-cadre/grinzi in forma de U.

Dispune de cablu tv, internet fibra, contorizare termoficare si apometre (B+Bu), balcon mare inchis la camera de zi plus un mini balcon inchis la dormitor vedere fata ambele , magistrala gaze la etaj pentru centrala proprie de apartament, interfon, parchet, mocheta, geam termopan mare baie (vedere fata), gresie-faianta, zugravit- renovat in urma cu 3 ani, gaze, current.

Dispune de cadastru si intabulare, certificat energetic, taxe si acte la zi.

Pret 65.000 euro discutabil Tel 0735.082.165.

Nu accept schimburi!! Se vinde cu sau fara mobila (nu este inclusa in pret).

Accept plata cash, credit ipotecar, prima casa etc

Ideal pentru locuit dar si pentru a fi oferit in chirie (a fost recent inchiriat cu 320 euro/luna), birouri, firma, investitie.

Comision zero pentru comparator !!

Vizionari si contact telefonic zilnic orele 11.00 - 20.00 (L-V), 12.00 - 19.00 ( weekend).

Nu colaborez cu agentii / agenti care percep commission pentru vanzare.!!! Ms.

tel 0735.082.165. direct Proprietar !!

Detalii imobil Vand ap 2 cam Militari, 70mp, bloc 1990, et 6, stradal, 1min Metrou

Camere 2
Strada Iuliu Maniu 97
Suprafata 70 m2
Etaj 6/7
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1990
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..