Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament de vanzare 2 camere zona Piata Muncii metrou

54 m2, 9/10, an constructie: 1979

72.800 €

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2017
Rata credit de la 1,927 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar ofer spre vanzare apartament situat in zona Piata Muncii. Apartamentul are 2 camere, etajul 9/10, se vinde mobilat, este decomandat si este compartimentat astfel: un dormitor matrimonial spatios, hol prevazut cu dressing si o debara ce poate fi folosita si ca WC de serviciu, baie cu cada, sufragerie mare cu balcon spatios si inchis cu termopan, bucatarie. Finisaje: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usi interioare noi, usa metalica, aer conditionat, instalatii sanitare noi.
Blocul se afla pe strada Intrarea Patinoarului la nr 7, este reabilitat termic, imobilul este construit in 1979 si dispune de camere de supraveghere la intrarea in bloc si in lift. Vecini civilizati, scara curata.
Puncte de interes: metrou Piata Muncii la 5-6 minute de mers pe jos, statie RATB la 2 minute, gradinite, scoli, spitale, parcuri, Arena Nationala, Mega Image, baza sportiva Voinicelul, parc Gheorghe Petrascu.
Zona in care este amplasat blocul are numeroase spatii verzi. Reper: Parcul National este vis-a vis de bloc, piata, restaurant Riviera, spital, iar la o mica distanta se afla parcul IOR.
Se accepta orice modalitate de plata, cash, credit ipotecar, credit prima casa.
Rog sunati dupa ora 12:00.

Detalii imobil Apartament de vanzare 2 camere zona Piata Muncii metrou

Camere 2
Strada Intrarea Patinoarului
Suprafata 54 m2
Etaj 9/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1979
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..