Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament 2 camere semidecomandat et 4 din 8, mobilat si ut

55 m2, 4/8

350 € / luna

Ultima actualizare: 5 Decembrie 2017

Apartamentul este recent renovat si este dotat cu geamuri termopan, parchet si usa metalica la intrare. Bucataria este complet utilata (frigider, aragaz, cuptor cu microunde, gresie, faianta), sufrageria are aer conditionat si televizor LED Sharp si baia are masina de spalat automata plus gresie si faianta.Este situat pe Calea Mosilor 235 intre Bucur Obor si Mihai Eminescu, la 5 minute de statia de metrou de la Bucur Obor, de tramvaiul 34 si de numeroase statii de autobuz (66, 79, 86).

Detalii imobil Inchiriez apartament 2 camere semidecomandat et 4 din 8, mobilat si ut

Garantie 350 €
Camere 2
Strada Mosilor 235
Suprafata 55 m2
Etaj 4/8
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..