Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez ap 2 cam Stefan cel Mare

58 m2, 9/10

370 € / luna

Ultima actualizare: 4 Decembrie 2017

Inchiriez 2 cam Stefan cel Mare nrs 230, stradal, vedere bulevard stradal,58 mp, et 9/10, bloc din 1982, mobilat si utilat complet, termopane, foarte calduros,la numai 2 min de M si toate mijloacele de transport, se inchiriaza pe termen lung.

Detalii imobil Inchiriez ap 2 cam Stefan cel Mare

Garantie 370 €
Camere 2
Strada Stefan cel Mare
Suprafata 58 m2
Etaj 9/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..