Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Dorobanti

85 m2, parter/10, an constructie: 1976

240.000 €

Ultima actualizare: 3 Decembrie 2017
Rata credit de la 6,353 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Calea Dorobantilor vav BRD,  ap. 4 camere, p/10,  85 mp, an constr. 1976, centrala termica proprie, AC, geamuri termopan. Bloc reabilitat - pretabil birouri, cabinet medical, salon coafura sau locuinta. Relatii la tel. 0741.298.089

Detalii imobil Dorobanti

Camere 4
Strada Dorobanti
Suprafata 85 m2
Etaj parter/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1976
Compartimentare decomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..