Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere, Secuilor, Piata Sudului

40 m2, 2/10, an constructie: 1974

40.500 €

Ultima actualizare: 1 Decembrie 2017
Rata credit de la 1,047 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar vand apartament 2 camere, semidecomandat, 40 mp. utili, la etaj 2/10, bloc civilizat, 2 lifturi, an constructie 1974, ideal pentru cuplu, pozitie excelenta, zona verde, linistita, acces imediat metrou Piata Sudului, mijloace de transport, piata, Sun Plaza, acte la zi, rog seriozitate. Doar pentru particulari.  Catalin 0725831065

Detalii imobil Apartament 2 camere, Secuilor, Piata Sudului

Camere 2
Strada A. Secuilor
Suprafata 40 m2
Etaj 2/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1974
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..