Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ap renovat recent zona linistita Campia Libertatii- Str Ghe Petrascu

53 m2, P/10, an constructie: 1980

66.400 €

Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2017
Rata credit de la 1,766 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ap este situat intr-un bloc aflat vis-a -vis de DirectiaTaxe si Impozite Sector 3 la aprox. 8 minute de metrou P. Muncii, blocul este curat si vecinii linistiti, vederea ap. este pe spate, in zona sunt multe spatii cu verdeata, parcuri, magazine, scoli si gradinite, aproape si de Spitalul/ Clinica Victor Babes.
Camerele sunt spatioase- sufrageria are 17 mp iar dormitorul 15 mp.
Bucataria de asemenea este destul de spatioasa 8 mp.
Exista un hol principal destul de spatios unde se poate amenaja chiar si un mini-living cu o masuta de cafea si 2 fotolii.
Exista separat un spatiu intre hol si baie pentru masina de spalat haine si eventual zona de depozitare diverse.

Detalii imobil Ap renovat recent zona linistita Campia Libertatii- Str Ghe Petrascu

Camere 2
Strada Ghe. Petrascu
Suprafata 53 m2
Etaj P/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1980
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..