Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular, inchiriez apartament 4 camere Hala Traian

100 m2, 1/2

800 € / luna

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2017

Ofer spre inchiriere apartament 4 camere in vila d+p+1+m ,situat la et 1 cu 2 intrari separate una direct din strada si una prin curtea comuna.

Suprafata construita 150m,utila 100m.Este compus din 4 camere ,baie,bucatarie,toaleta,2 debarale,2 balcoane ,unul mare inchis cu intrare din hol si unul mai mic deschis intrare din sufragerie + 1 terasa imensa deschisa cu intrare din living .Este total contorizat separat,apa,centrala pe gaz,electricitate.

Curat,renovat recent,doar bucataria este mobilata,restul este gol!!!

Se preteaza unei firme,birou cu program max intre orele 8-22 dar si pentru locuit.Se va opri 1000 e garantie(in cazul in care se va preda in aceleasi conditii se vor restitui)+ 1 luna avans!!!

Nu oferim comision agentiilor!!!

Detalii imobil Particular, inchiriez apartament 4 camere Hala Traian

Garantie 1000 €
Camere 4
Strada Hagiului
Suprafata 100 m2
Etaj 1/2
Bai 1
Camari si logii 2
Terase si balcoane 3
Centrala termica DA
Mobilat nu
Utilat nu
A / C DA
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..