Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Lacul Tei - 3 camere

70 m2, 8/8, an constructie: 1983

77.900 €

Ultima actualizare: 28 Noiembrie 2017
Rata credit de la 2,038 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Tei, Teiul Doamnei, apartament 3 camere, confort 1, semidecomandat, suprafata 70 mp, etaj 8/8, an constructie 1983, imobil reabilitat termic, acces si vedere stradala, spatios, 2 grupuri sanitare, renovat integral, gresie, faianta, parchet, termopan,usi interior schimbate, usa metalica, instalatie termica si sanitara schimbata, semineu electric, 3 aparate aer conditionat, proximitate centre de interes diurn si nocturn, acces facil mijloace de transport in comun.

Detalii imobil Lacul Tei - 3 camere

Camere 3
Strada Teiul Doamnei
Suprafata 70 m2
Etaj 8/8
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1983
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..