Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila tip bloc, 4 nivele X 80 mp2, zona Titulescu -Grivita- Pod Basarab

260 m2, D+P+1+M, an constructie: 1950

125.000 €

Ultima actualizare: 28 Noiembrie 2017
Rata credit de la 3,404 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

*Necesita renovare aprox 50.000 euro cu mansardare pod.
*Oferim 5% comision ptr intermediere.
Pret 125.000 euro/ nerenovat, negociabil.

Acte in regula, fara litigii, in circuitul civil, fara L.112.

Adresa este Str Sublocotenent Zaharia 34 A.

Vila tip bloc, zona Titulescu- ­Basarab, 3 apartamente + dosar depus pentru mansardare pod.

Teren total 120 mp.

Total constructie 260 mp. 
3 nivele(D, P, ET1) x 80 mp + 20 mp (o camera cu acces din pod) + dosar mansardare pod ptr alti 60 mp. 

Structura de beton, partial cu caramida, curent electric, apa curenta, canalizare, cadastru, gaze la poarta, intabulare. 

Avem la dosarul de mansardare depus la primarie, o expertiza tehnica de structura de rezistenta care are calificativ ok. 

Ideala pentru firme (inclusiv hostel- are 2 scari de acces ) sau familii extinse eventual pe generatii diferite sau prieteni apropiati. 

Fiecare etaj reprezinta un apartament independent de 2 camere in 80 mp cu baie, bucatarie si 2 holuri si doua scari de acces.

Posibilitatea de personalizare a utilitatilor reprezinta un punct forte al acestei vile. Se poate face contorizare individuala sau o contorizare generala.

In afara celor 3 apartamente individuale exista la masarda un spatiu de 20 mp ce nu are inca o destinatie stabilita, deci poate fi personalizat de fiecare dupa criterii personale.In continuarea acestui spatiu de 20 mp, actualul proprietar a depus un dosar pentru mansardarea podului de 60mp. Dupa mansardare vor mai fi disponibili inca 80 mp.

Actualmente nu exista gard cu vecinul, dar in acte avem limite de proprietate si nu este nici o problema in montarea unui gard si a unei porti proprii.

Ptr vizionari, vecinul ILIE 0760848910, are cheile de la noi

Detalii imobil Vila tip bloc, 4 nivele X 80 mp2, zona Titulescu -Grivita- Pod Basarab

Camere 7
Strada Sublocotenent ZAHARIA 34A
Suprafata 260 m2
Structura D+P+1+M
Bai 3
Suprafata teren 120 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1950
Compartimentare semidecomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..