Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

3 camere apartament deosebit direct de la proprietar

105 m2, 3/7, an constructie: 2011

120.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 27 Noiembrie 2017
Rata credit de la 3,123 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere decomandate, elegant, 105 mp construit/83 mp util intr-un condominion modern, amplasat central intr-o zona linistita, avand in imediata apropiere magazine si piata, acces la multuple mijloace de transport, inclusiv metrou. Este un apartament modern, open space, foarte luminos, lumina naturala fiind oferita de ferestre panoramice. Dispune de 2 bai, centrala proprie, gresie, faianta, parchet, instalatii de calitate deosebita. Imobilul are izolatie dubla (exterioara si interioara), certificat energetc clasa B, asigurand costuri reduse de incalzire. Camere video active 24/7 in incinta imobilului pentru o securitate sporita.

Detalii imobil 3 camere apartament deosebit direct de la proprietar

Camere 3
Strada Delea Veche
Suprafata 105 m2
Etaj 3/7
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 1
Stare proprietate buna
An constructie 2011
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..