Acest anunt nu mai este activ

Vila noua D+P+2E+M bd. Decebal - Calea Calarasi formata din 4 apart.

367 m2, D+P+2+M, an constructie: 2013

600.000 €

Ultima actualizare: 26 Noiembrie 2017
Rata credit de la 16,337 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular, vand vila noua, deosebita, singur curte, finalizata in 2013, bd. Decebal - Calea Calarasi - Piata Muncii, 2 minute pe jos pana la metrou Muncii, situata pe strada linistita, imediat in spatele blocurilor de pe Calea Calarasi.
Constructie finalizata in 2013, regim de inaltime D+P+2E+M, care cuprinde 4 locuinte (2 garsoniere si 2 apartamente), cate una pe nivel, fiecare cu intrare separata. Ideala pentru sediu firma ; sediu firma + locuinta ; sediu firma + spatiu productie; locuinta 3-4 familii. Constructie moderna, cu materiale, finisaje si dotari de calitate premium. S-a acordat atentie maxima la toate detaliile. Este foarte luminoasa datorita ferestrelor franceze foarte mari. Fiecare camera are propriul sau balcon cu usi duble. 
Structura de rezistenta a imobilului a fost proiectata si executata pentru 3 etaje. Structura este formata din cadre din beton armat si zidarie de caramida Porotherm. Din executie, in mansarda, exista deja toate bransamentele si instalatiile necesare etajului 3.
Certificat energetic clasa A obtinut in 2013
Total 10 camere, 3 bucatarii, 7 camere de baie (5 bai + 2 WC-uri de serviciu), 2 garaje open-space finisate ca spatii de birou
Suprafata totala construita = 487 mp, din care 367 mp D+P+2 la care se adauga 120 mp pod
Suprafata teren = 181 mp
Suprafata curte = 54 mp

Locuri de parcare: 2 auto in fata casei + 2 auto in garaje + 2 auto in curte 
Compartimentare:
Subsol: suprafata totala 47,88 mp, care cuprinde camera centralei termice, 1 camera separata, 1 garsoniera. Garsoniera poate fi usor transformata in sala fitness si/sau sauna (exista deja bransament electric in acest sens)
Parter: suprafata totala 92,50 mp, care cuprinde 1 garsoniera de 46,41 mp, garaj dublu open-space 33,23 mp finisat si incalzit ca si un spatiu interior (dotat cu usi automatizate Hormann).
Etaj 1: suprafata totala 115,58 mp, care cuprinde un apartament cu 3 camere.
Etaj 2: suprafata totala 111,04 mp, care cuprinde un apartament cu 4 camere.
Mansarda: suprafata de 120 mp, excelenta ca spatiu de depozitare
Toate camerele din imobil au inaltimea de 3,00 metri sau 3,50 metri. Garajul are 4 metri inaltime.

Detalii imobil Vila noua D+P+2E+M bd. Decebal - Calea Calarasi formata din 4 apart.

Camere 10
Strada Calea Calarasi
Suprafata 367 m2
Structura D+P+2+M
Bai 7
Suprafata teren 181 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2013
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..