Acest anunt nu mai este activ

Vila Dorobanti

414 m2, D+P+M, an constructie: 1941

590.000 €

Rata credit de la 15,633 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobil in curs de actualizare

Pe MagazinulDeCase.ro dorim sa oferim doar informatii reale si de actualitate. Nu putem garanta ca informatiile referitoare la acest imobil mai sunt inca de actualitate, de aceea dumneavoastra nu mai aveti acces la datele de contact ale proprietarului. In momentul in care vom reusi sa luam legatura cu proprietarul pentru a ne confirma toate detaliile prezentate vom posta din nou si datele acestuia de contact. Pana atunci va invitam sa cautati in continuare printre miile de oferte cu informatii complete si actualizate pe care le avem disponibile pe site. Echipa MagazinulDeCase.ro va ureaza mult succes!

Imobil Dorobanti

 

Se vinde in executare silita, proprietate situata in zona Dorobanti, strada av Dumitru Darian, nr 5, sector 1. Imobilul este compus din teren in supraf de 220 mp si locuinta apartamentata in supraf desfasurata de 414 mp dupa cum urmeaza:

U1 – apartament demisol, 2 camere si dependinte, suprafata 50.88 mp

U2 – apartament demisol, cabinet, vestiar, hol,  suprafata 50.76 mp

U3 – garaj, suprafata 17.42 mp

U4 – apartament parter, 4 camere si dependinte, suprafata 129.06 mp

U5 – apartament mansarda, 4 camere si dependinte, suprafata 124.45 mp

Structura standard pentru astfel de constructii este de tip cadru din beton armat, inchideri perimetrale si compartimentari interioare din caramida. Vila a fost renovate si mansardata in perioada 2004-2008. Pentru unitatea apartamentala U1, amenajata cabinet stomatologic, finisajele sunt medii: tamplarie PVC cu geam termopan, placari cu gresie si faianta, usi interioare lemn, usa metalica la intrare. Incalzirea se face cu centrala termica.

Proprietatea este amplasata in zona centrala a Bucurestiului, zona Dorobanti Floreasca. Transportul in comun este bine reprezentat (autobuze si statie metrou Aviatorilor). Zona este preponderent rezidentiala reprezentata in prim plan de locuinte unifamiliale sau blocuri si diverse spatii social urbane (unitati de invatamant, medicale si de agrement)   

Detalii imobil Vila Dorobanti

Camere 10
Strada av Dumitru Darian
Suprafata 414 m2
Structura D+P+M
Bai 4
Suprafata teren 220 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1941
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..