Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

De inchiriat apartament 3 camere, 6 minute de metrou, langa Profi

70 m2, parter/4

300 € / luna

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2017

De inchiriat, ap. 3 cam, str. Lavandei in zona Gorjului, la 6 minute de metrou, langa Profi, p/4, mobilat si utilat, zona verde in spate, balcon inchis, 2 bai. Apartament calduros, linistit, cu vedere la strada dar si in curtea interioara unde se afla un spatiu verde. Termopane, parchet, usa metalica, aer conditionat,

Detalii imobil De inchiriat apartament 3 camere, 6 minute de metrou, langa Profi

Camere 3
Strada lavandei
Suprafata 70 m2
Etaj parter/4
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..