Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Dau spre vanzare

100 m2, 2/7, an constructie: 1940

200.000 €

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2017
Rata credit de la 5,267 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament cu vedere spre Intercontinental si Teatrul National. Are cca 100 m2, 4 camere, 2 intrari separate(ideal pentru a face un studio si un apartament cu aceeasi adresa, aceeasi suprafata si acelasi impozit!), 2 bai, una cu cabina de dus si un WC; cu incalzire de apartament, glafuri de marmura la geamuri din termopan duble, zugravit complet, recent. Ideal ca locatie si compartimentari pentru birouri firme, avocati, notari, agentii, etc. Nu este evidentiat ca o cladire cu probleme seismice.

Detalii imobil Dau spre vanzare

Camere 4
Strada Batistei nr.11
Suprafata 100 m2
Etaj 2/7
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1940
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..