Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular inchiriez 2 camere Drumul Taberei etaj 14

50 m2, 1/4

330 € / luna

Ultima actualizare: 19 Noiembrie 2017

Drumul Taberei, Valea Ialomitei, etaj 1/4, confort 1, 2 camere, decomandat, 50mp, mobilat complet,proaspat zugravit si renovat, toate imbunatatirile (G+F+P+AC, cuptor, frigider, masina de spalat). Vecinatate imediata parc si scoala Sf. Andrei.Langa Piata Valea Ialomitei.Loc parcare ADP.Doua intrari metrou in constructie in apropiere (la 100m si 200m).PROPRIETAR.

Detalii imobil Particular inchiriez 2 camere Drumul Taberei etaj 14

Garantie 330 €
Camere 1
Strada x
Suprafata 50 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..