Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 3 camere rond alba iulia

80 m2, 4/8

800 € / luna

Ultima actualizare: 19 Noiembrie 2017

Proprietar, ofer spre inchiriere apartament 3 camere, decomandat, situat in Rond Alba Iulia, intrare CEC, cu acces facil la transport in comun, vedere stradala   Apartamentuleste proaspat renovat, format din 3 camere, 2 bai, bucatarie, 2 balcoane si 2 debarale depozitare, complet mobilat si utilat, etaj 4/8   Beneficiaza de paza 24h, supraveghere video, AC, loc de parcare acccesibil Pret usor negociabil, direct proprietar

Detalii imobil Inchiriere apartament 3 camere rond alba iulia

Camere 3
Strada Piata Alba Iulia 1
Suprafata 80 m2
Etaj 4/8
Bai 2
Camari si logii 2
Terase si balcoane 2
Langa metrou DA
Internet DA
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
A / C DA
An renovare 2017
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..