Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar vand Vila P+1+M Militari Apusului Chiajna

230 m2, P+1, an constructie: 2017

135.000 €

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2017
Rata credit de la 3,570 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila de vanzare P+1+M Teren 330 mpAmprenta vila la sol 80 mpParter ; baie, bucatarie , dormitor ,camera tehnica ,living ,hol, terasaEtaj ;2bai ,3 dormitoare ,2 dresinguri ,hol, 3 balcaoneMansarda --necompartimentata Izolata exterior/ mansarda interior ,tamplarie  PVC  Salamander Structura beton + caramida Utilitati  gaze ,apa ,fosa ,curent electric trifazicVila este situata pe str Drumul Bacriului NR 97f  Rosu  Chiajna foarte aproape de oras [200m]si de toate punctele de interes ;centre comerciale scoli gradinite  mijloace de transport etc  

Detalii imobil Proprietar vand Vila P+1+M Militari Apusului Chiajna

Camere 5
Strada Drumul Bacriului
Suprafata 230 m2
Structura P+1
Bai 3
Suprafata teren 330 m2
Amprenta la sol 80m2
Mansarda DA
Material Beton, Caramida
Stare proprietate noua
An constructie 2017
Compartimentare decomandat
Utilitati gaze, electricitate
Imbunatatiri tamplarie termopan
Sosea asfalt
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..