Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament 3 camere, Unirii- Pasaj Marasesti

85 m2, 2/3

450 € / luna

Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2017

Particular , inchiriez apartament semimobilat de 3 camere in zona Unirii/ Pasaj Marasesti. Zona linisita, Apartamentul este la etajul 2 din 3 , singur pe nivel. 

Renovat , Aer conditionat, centrala proprie noua, masa de spalat rufe, frigider, parchet masiv,gresie, faianta ,2 dulapuri integrate in perete. 

1 balcon si 1 logie de 6 mp 

Imobilul este situat in apropriere staiilor de metrou Unirii si Timpuri noi. In apropiere gasiti statiile de RATB - Pasaj Marasesti (23, 37, 312) si Marasesti ( 116, 313, 381) , Timpuri Noi (1)

Detalii imobil Inchiriez apartament 3 camere, Unirii- Pasaj Marasesti

Garantie 450 €
Camere 3
Strada Intre Girle
Suprafata 85 m2
Etaj 2/3
Bai 1
Mobilat partial
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..