Casa la curte, soseaua Chitila

85 m2, P, an constructie: 1956

60.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,594 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa la curte partial renovata, 3 camere (2 renovate), bucătărie (renovata), baie (renovata). Garaj. Suprafața totala curte 240 mp. Mai necesită unele investiții sau după preferință. Utilități: gaze, curent, apa, canalizare. Parchet, gresie, faianță, termopan. Izolata 75%. Casa este construita din chirpic.(caramida nearsa). Un avantaj il constituie deschiderea la 2 străzi paralele cu front de 12 m. 5 minute față de Carrefour Colosseum, 3 minute față de mijloace de transport. Zonă de case, liniștită si curată. Telefon 729156950

Detalii imobil Casa la curte, soseaua Chitila

Camere 3
Strada Dolomitului
Suprafata 85 m2
Structura P
Bai 1
Suprafata teren 244 m2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1956
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..