Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez ap.2 cam.Sos.Pantelimon aproape de Lidl si Mega Mall

60 m2, 1/9

350 € / luna

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2017

Inchiriere apartament 2 camere Sos.Pantelimon, vis-à-vis LIDL, aproape de Mega Mall, etaj 1/9, bloc constructie 1982, suprafata 60m, curat, confort 1, decomandat, balcon inchis, renovat recent, mobilat complet, dotat cu electrocasnice, masina de spalat, aer conditionat, frigider, Tv, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica, liber.

Detalii imobil Inchiriez ap.2 cam.Sos.Pantelimon aproape de Lidl si Mega Mall

Garantie 1 €
Camere 2
Strada Pantelimon
Suprafata 60 m2
Etaj 1/9
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..