Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere vila Antiaeriana

230 m2, S+P+1+M, an constructie: 2015

1 €

Ultima actualizare: 27 Noiembrie 2017
Rata credit de la 0 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Inchiriere vila in Complexul rezidential Brava, zona Soseaua Antiaeriana – Piata 13 Septembrie, Subsol+Parter+Garaj+Etaj+Mansarda, nemobilata, constructie 2015, 8 camere decomandate, 4 grupuri sanitare, 3 balcoane, 1 terasa, suprafata teren aprox. 600 mp, finisaje de lux, sistem de incalzire cu ventiloconvectoare + boiler (tehnologie pasiva), cablu tv, telefon, internet, paza complex etc. Destinatie sediu firma sau rezidenta (inclusiv personal diplomatic).

 

Detalii zona

- vila se afla intr-un complex rezidential construit recent, civilizat, pazit permanent, cu facilitati proprii, in care circulatia auto este restransa, putand fi practicate diverse sporturi (alergare, plimbare cu bicicleta etc.) pe aleile din incinta;

- acces direct la baza sportiva a clubului Steaua (ex. bazinul de inot s.a.);

- intrarea in  complex se face din ambele sensuri ale soselei Antiaeriana, respectiv dinspre bdul 13 Septembrie sau Sos. Alexandriei, iar mijloacele de transport in comun sunt in apropiere (liniile de troleibuz 91 si 96);

- in vecinatate exista spatii comerciale (ex. piata Rahova, hipermarket Cora s.a.), acces rapid in centru (ex. Piata Unirii).

Finisaje

- finisaje interioare de lux: scara suspendata din lemn, usi cu sticla pictata, tamplarie Salamander cu geam tripan s.a.;

- camerele sunt foarte luminoase avand ferestre pe cel putin 2 laturi;

- instalatii: cablu TV, telefon, internet/intranet, videointerfon pe fiecare nivel, sistem de inchidere centralizata cu alarma, camere video dispuse perimetral in exterior, centrala termica cu boiler etc.

- subsolul este amenajat cu rafturi pentru depozitare;

- in spatele vilei este o terasa cu acces din living;

- in curte este plantata o livada etc.

Alte detalii

- imobilul se poate inchiria imediat, fiind liber si nemobilat;

- inchirierea se face numai pe o perioada lunga de timp;

- starea de curatenie este deosebita;

- pe terasa si in curte pot fi organizate activitati de socializare.

 

0723 91 00 76

Detalii imobil Inchiriere vila Antiaeriana

Camere 8
Strada Antiaeriana
Suprafata 230 m2
Structura S+P+1+M
Bai 4
Suprafata teren 600 m2
Mansarda DA
Pivnita DA
Centrala termica gaz
Material Beton
Stare proprietate buna
An constructie 2015
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Canal
Parcare garaj

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..