Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez garsoniera Dorobanti

32 m2, 2/3

325 € / luna

Ultima actualizare: 6 Noiembrie 2017

Inchiriez garsoniera zona Dorobanti, langa ambasada turca si in apropriere de ASE. Imobilul se afla in vila , etaj 2/3 , la 5 minute de metrou .Piata Romana sau Stefan cel Mare. Garsoniera este complet mobilata si utilata , dispune de incalzire cu centrala termica proprie , contorizata individual.

Detalii imobil Inchiriez garsoniera Dorobanti

Garantie 325 €
Camere 1
Strada David Emanuel
Suprafata 32 m2
Etaj 2/3
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..