Apartament cu 4 camere, zona Arcul de Triumf

129 m2, 1/3, an constructie: 1940

155.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 4,098 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vă oferim spre vânzare un apartament cu 4 camere spațioase, compartimentate circular, desfășurat pe o suprafață utilă de 129mp., situat la 15 min de mers pâna în Parcul Herăstrău, unde veți putea alerga în fiecare dimineață. Veți locui într-o zona de case, puțin traficată, în vecinătatea următoarelor puncte de interes: școli, metrou, ratb, locuri de joacă, restaurante, farmacii, secție de poliție și pompieri. Cumpărând acest imobil vă veți putea bucura de facilități precum: conductă de gaze naturale, detector de gaze, fibră optică, debara, cămară, cameră de serviciu, boxă, spălătorie, anexă, balcon închis, parcare pentru 2 mașini. De asemenea vă veți bucura și de curtea de 150mp.

Detalii imobil Apartament cu 4 camere, zona Arcul de Triumf

Camere 4
Strada Elie Carafoli
Suprafata 129 m2
Etaj 1/3
Bai 3
Stare proprietate de renovat
An constructie 1940
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..