Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 2 camere zona Colentina - LaculParcul Plumbuita

50 m2, 7/10

330 € / luna

Ultima actualizare: 5 Noiembrie 2017

Închiriez apartament 2 camere zona Colentina, lacul Plumbuita, complet utilat si mobilat, renovat recent, foarte curat, etaj 7/10, bloc în curs de reabilitare termica, loc de parcare propriu inclus. Exclus agentii imobiliare sau site-uri de promovare.

Detalii imobil Inchiriere apartament 2 camere zona Colentina - LaculParcul Plumbuita

Garantie 350 €
Camere 2
Strada Fabrica de Gheata
Suprafata 50 m2
Etaj 7/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..