Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

3 camere, decomandat, confort 1, bloc reabilitat termic 2016

68 m2, 3/8, an constructie: 1984

68.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2017
Rata credit de la 1,809 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

PROPRIETAR, vand apartament cartier Ghencea, Aleea Meseriasilor, et. 3/8 (construit 1984), 2 lifturi, usa metalica, suprafata 68 mp utili, compus din 3 camere decomandate, bucatarie, 3 debarale, baie completa plus grup sanitar, balcon inchis (termopan). Bloc reabilitat 2016 (geamuri termopan), conducte apa/canal schimbate 2016 la nivelul intregului bloc, aer conditionat, fara alte imbunatatiri. Zona linistita, ferestrele au vedere panoramica, fara alt bloc in apropiere care sa ecraneze. Zona in care se afla este in planul 2 fata de bulevard.Blocul in care se afla apartamentul este foarte curat si bine intretinut, de acest aspect ocupandu-se asociatia de proprietari. Aveti acces imediat la tramvaiul 41 (catre Militari, Crangasi, Ion Mihalache, Piata Presei Libere) si la autobuzele care circula pe B-dul Ghencea (spre Unirea, Eroilor, Romana, Gara de Nord, Oltenitei. La cateva minute va fi si noua magistrala de metrou Eroilor - Drumul Taberei. In apropiere exista parcul si piata Moghioros, Carrefour, Kaufland, Cora, Billa, Profi, Plaza Mall, AFI Cotroceni Mall, scoli, gradinite, strand. Mijloacele de transport : 122, 173, 385, 427, 453 , Tramvai 41. Exista, cadastru, intabulare, certificat energetic. Apartamentul este liber si fara mobila.

Detalii imobil 3 camere, decomandat, confort 1, bloc reabilitat termic 2016

Camere 3
Strada Meseriasilor
Suprafata 68 m2
Etaj 3/8
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 2
Terase, balcoane 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1984
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..