Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

3 camere Floreasca - Dorobanti

65 m2, 2/8

600 € / luna

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2017

Inchiriez apartament 3 camere zona Floreasca-Dinamo (100m de Calea Dorobantilor), complet renovat, mobilat si utilat, et. 2/8, semidecomandat, bloc reabilitat vara 2017, usa metalica, gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, cablu tv, internet, camara, debara, vedere pe trei laturi, balcon generos inchis, acces transport in comun (metrou, tramvai, autobuz).

Detalii imobil 3 camere Floreasca - Dorobanti

Garantie 600 €
Camere 3
Strada Floreasca
Suprafata 65 m2
Etaj 2/8
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..